Site-uri la cheie.

Un site la cheie are design-ul si structura prestabilite, urmand a fi personalizat in functie de specificatiile si dorintele clientului. Ai la dispozitie o varietate mare de modele din diverse domenii, disponibile imediat. Tot ce mai ramane de facut este sa personalizam modelul ales cu pozele, fonturile, culorile si informatiile pe care le doresti. Acest fapt duce la un timp mai scurt de realizare si la costuri mai reduse fata de celelalte tipuri de site-uri.

Doar 120 € / site.

CONTACT

Cum functioneaza?

Conceptul de site la cheie vine in ajutorul oricarui antreprenor ce doreste ca afacerea lui sa fie prezenta in mediul online. Indiferent ca ai un startup sau o afacere deja existenta, acesta este cel mai rapid si economic mod de a avea un site. Primul pas este sa alegi unul din multiplele modele din diverse domenii, disponibile in biblioteca de site-uri la cheie. Alege-l pe cel care ti se potriveste si care reprezinta cel mai bine business-ul tau. Urmatorul pas este personalizarea modelului ales astfel incat sa reprezinte viziunea si valorile afacerii si sa atraga publicul tinta al acesteia.

Pentru aceasta etapa voi avea nevoie de:

  • textele ce vor aparea pe site cu indicarea locului in care vor fi introduse in model (pentru o personalizare facila si care sa nu afecteze design-ul, se recomanda ca textele transmise sa respecte numarul de randuri ale textelor ce vor fi inlocuite in model);
  • imaginile ce vor aparea pe site cu indicarea locului in care vor fi introduse in model (pentru o personalizare facila si care sa nu afecteze design-ul, se recomanda ca pozele transmise sa respecte orientarea si sa aiba dimensiunea minima egala cu cea a imaginilor ce vor fi inlocuite in model);
  • video-urile ce vor aparea pe site cu indicarea locului in care vor fi introduse in model (daca este cazul);
  • logo-ul companiei la dimensiune mare si eventuale reguli de folosire ale acestuia (pentru o personalizare facila, se recomanda ca logo-ul sa aiba fundalul transparent si sa fie in format .png sau .psd);
  • datele de contact ce vor aparea pe site;
  • Politica privind protectia datelor cu caracter personal, obligatorie incepand cu 25 mai 2018;
  • culorile pe care le voi folosi pe site (pentru o personalizare facila, se recomanda ca acestea sa fie in format hexazecimal, de exemplu “#42355e”, sau intr-o imagine tip paletar);
  • fonturile pe care le voi folosi pe site.

Nu ai toate aceste date necesare? Nu stii ce culori sau fonturi sa folosesti? Nu ai inca imaginile potrivite? Eu sunt aici sa te sfatuiesc in orice aspect legat de personalizare si sa te ajut sa faci alegerile potrivite pentru tine si business-ul tau. De asemenea iti pun la dispozitie o multitudine de imagini stock ce pot fi folosite pe site.

Acum ca am stabilit toate detaliile si am la dispozitie toate datele necesare, mai am nevoie de 3 zile lucratoare sa implementez totul in modelul ales initial si site-ul afacerii tale este gata!

Alege una din ideile mele de design pentru viitorul tau site

STABILIM culorile, fonturile, TEXTELE SI IMAGINILE dorite

IMPLEMENTEZ CARACTERISTICILE IN MODELUL ALES

Noul SITE LA CHEIE AL AFACERII TALE ESTE GATA Sa fie lansat online

Intrebari frecvente

Cat dureaza personalizarea unuia dintre modele?

Personalizarea unui design dureaza 3 zile lucratoare din momentul in care imi sunt puse la dispozitie toate datele necesare: texte, poze, video-uri, culori, fonturi, logo, date de contact, etc.

Pot modifica structura sau design-ul unui model deja existent?

Oricare din modelele disponibile in biblioteca de site-uri la cheie poate fi modificat atat ca design, cat si ca structura. La cerere, se pot adauga pagini si functionalitati care sa adapteze site-ul cat mai bine la profilul afacerii tale. Costurile acestor modificari se vor negocia in functie de complexitatea cerintelor.

Este posibil ca doua site-uri bazate pe acelasi model sa arate la fel?

Fiecare afacere este unica in felul ei. Cu toate ca vor avea la baza aceeasi structura si design, site-urile realizate dupa acelasi model vor fi intotdeauna diferite, fiind personalizate cu texte, poze, culori si fonturi care reprezinta viziunea si valorile business-ului tau si care vor atrage publicul tinta al acestuia.

Pot achizitiona unul dintre modele pentru ca design-ul site-ului meu sa fie unic?

Daca modelul ales nu a fost inca folosit de alti clienti, poate fi achizitionat la pretul de 375 Euro, pret ce include si personalizarea. De asemenea, acest design va fi retras din biblioteca de site-uri la cheie si nu va mai putea fi ales si folosit de alte persoane.

Aceasta este cea mai rapida si mai economica metoda de a avea un site pentru afacerea ta!

Doar 120 € / site.